About contact facebook
home
photo regatta special

Exclusieve fotoworkshops op zee

Verleg uw grenzen als fotograaf en schrijf u in voor een onvergetelijke workshop op zee. Maak onder professionele begeleiding unieke beelden van de vele zeilboten, kustlijn, zeehonden enz. Batur biedt u 2 fotoworkshops per dag aan waarbij u zich kan inschrijven via info@batur.be. Indien gewenst kan u ook een halve of volledige dag boeken voor een groep, teambuilding event of media reportage. Aarzel niet om mij te contacteren indien u nog andere vragen of suggesties hebt.

Voor wie:

Beginners, gevorderden en professionelen

Plaats van vertrek:

Koninklijke Yacht Club Nieuwpoort (KYCN) steiger A - Kromme Hoek, 8620

Data en uren 2023:

Uren: 10u tot 12u - 14u tot 16u

Data:
27, 28 mei
17, 18 juni
8, 9, 30 juli
5, 6, 13, 20, 26, 27 augustus
3, 9, 17, 23, 24 september     

Programma:

Weinig fotografen zijn vertrouwd met het werken op zee. De meervoudige bewegingsfactoren en wisselende lichtomstandigheden vragen om een combinatie van snelheid, nautische kennis en proactieve compositieberekening. Na een korte inleiding aan de steiger waarbij we eerst onze camera op de juiste manier gaan instellen varen we via de prachtige Yzermonde de zee op. Binnen het zicht van de kustlijn worden dan met een aantal oefeningen de basistechnieken aangeleerd om deze unieke maritieme wereld in beeld te brengen. Naargelang wat er reilt en zeilt op het water mag u op de route zelf aangeven wat u wil fotograferen. Hierbij zal ik de boot in de juiste positie brengen en verdere instructies aanreiken.

Totale duurtijd:

2 uur (inleiding en briefing inbegrepen)

Prijs:

180 euro solotrip (1 persoon)

90 euro per persoon duotrip (2 personen)

60 euro per persoon triotrip (3 personen)

U kan zich dus alleen of met 2 of 3 vrienden inschrijven of naargelang de bezetting van de boot met andere mensen aan de workshop deelnemen.

Bij inschrijving wordt een voorschot van 30 euro per persoon gevraagd.

Boot:

Professionele 6m RIB met 1 zitplaats vooraan en 2 jockeyseats (zie foto).
Deze boot is ideaal om veilig en dicht bij het onderwerp te komen en vanuit een lage hoek te fotograferen.

Pilot :

Gediplomeerde leerkracht fotografie met Yachtman en RYA brevet

Inschrijvingen & info:

Via info@batur.be met het aantal deelnemers en het gewenste uur van vertrek

Belangrijk!

"Safety comes first" (ook voor uw camera) en zodoende wordt er bij een golfhoogte van meer dan 1 meter niet op zee gevaren. In dit geval nemen we u voor de kostprijs van uw voorschot mee op een mooie fototocht in de haven van Nieuwpoort waar we langs het natuurgebied de Ysermonde naar de verschillende yachthavens, vismijn en de beroemde sluizen varen. Er worden per workshop maximum drie passagiers meegenomen.
Batur Boatphoto is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, letsels of materiaalschade die te wijten zijn aan het niet of onzorgvuldig naleven van de gegeven veiligheidsinstructies.